
Salade met houmous curry, buikspek en gefrituurde knolselderij
Ingrediënten
-
500 g Buikspek
-
6 st Little Gem
-
120 g Granoliva Houmous curry
-
200 g Knolselderij, zoetzuur
-
105 g Battermix
-
125 g Water
-
Olijfolie
-
Peper, zout
-
Cress
Bereidingswijze
- Verhit de Friteuse voor op 175℃.
- Halveer de Little gem.
- Verhit de grillpan met olijfolie en gril hierin de little gem bladeren, breng op smaak met peper en zout.
- Snij het buikspek in plakken.
- Verhit een koekenpan met een klein beetje olijfolie en bak hierin het spek krokant.
- Vermeng het water en de battermix en haal hier de knolselderij door.
- Frituur het geheel gedurende 2 á 3 minuten.
- Dreseer het buikspek op de litte gem bladeren.
- Garneer met de houmous curry en gefrituurde knolselderij en cress.
