Overslaan en naar de inhoud gaan

Salade met houmous curry, buikspek en gefrituurde knolselderij

Ingrediënten

  • 500 g Buikspek
  • 6 st Little Gem
  • 120 g Granoliva Houmous curry
  • 200 g Knolselderij, zoetzuur
  • 105 g Battermix
  • 125 g Water
  • Olijfolie
  • Peper, zout
  • Cress

Bereidingswijze

  1. Verhit de Friteuse voor op 175℃. 
  2. Halveer de Little gem.
  3. Verhit de grillpan met olijfolie en gril hierin de little gem bladeren, breng op smaak met peper en zout. 
  4. Snij het buikspek in plakken. 
  5. Verhit een koekenpan met een klein beetje olijfolie en bak hierin het spek krokant. 
  6. Vermeng het water en de battermix en haal hier de knolselderij door. 
  7. Frituur het geheel gedurende 2 á 3 minuten. 
  8. Dreseer het buikspek op de litte gem bladeren. 
  9. Garneer met de houmous curry en gefrituurde knolselderij en cress.