Overslaan en naar de inhoud gaan

Noord-Afrikaanse bulgur salade

Servings

Servings: 1

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 25 (15 min voorbereiding + 10 min presentatie)

Moeilijkheid:

Foodcost: € 2.67

Ingrediënten

  • 30g Granoliva Zoete aardappeldip
  • 15g Granoliva Houmous Zough peterselie & koriander
  • 25g Granoliva Gegrilde aubergine
  • 25g Granoliva Gegrilde courgette
  • 5g Munt
  • 5g Bladpeterselie
  • 20g Koriander
  • 25g Granaatappel
  • 60g Bulgur
  • 5g Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de bulgur af en laat het afkoelen
  2. Snij de Granoliva gegrilde courgette en
    aubergine in reepjes of blokjes
  3. Snipper de munt, koriander,
    bladpeterselie
  4. Meng de bulgur samen met de verse
    kruiden, olijfolie, courgette/aubergine
    en de zoete aardappeldip. Kruid af met
    peper en zout.
  5. Werk af met enkele dotjes Granoliva
    Zoete aardappeldip, Houmous Zough
    en de granaatappelpitjes.
  6. Serveer op een kleurrijk bord!
  7. Tip: Je kan dit recept ook met 35g feta serveren.