Vegan falafel
Ingrediënten
-
200g rode Kidneybonen
-
120g Granoliva Houmous basilicum of curry
-
100g Granoliva Gegrilde aubergine
-
100g Granoliva Gemarineerde artisjokharten
-
Falafel
-
Verse koriander en verschillende muntsoorten
-
200g Pearl Couscous
-
200g Quinoa
-
1 L Groentebouillon
-
40g kikkererwten
Bereidingswijze
- Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa gemengd met de couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.
- Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte koriander en munt.
- Warm de aubergine en artisjok kort in de oven op 180°C.
- Maak de falafel volgens verpakking en bak de falafel krokant in uw oven of frituurpan.
- Schik de granen in uw bowl of bord en schik er de andere ingrediënten bij.
- Serveer met de falafel.