Overslaan en naar de inhoud gaan

Vegan falafel

Servings

Servings: 10

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 15 min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 3.00

Ingrediënten

  • 200g rode Kidneybonen
  • 120g Granoliva Houmous basilicum of curry
  • 100g Granoliva Gegrilde aubergine
  • 100g Granoliva Gemarineerde artisjokharten
  • Falafel
  • Verse koriander en verschillende muntsoorten
  • 200g Pearl Couscous
  • 200g Quinoa
  • 1 L Groentebouillon
  • 40g kikkererwten

Bereidingswijze

  1. Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa gemengd met de couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. 
  2. Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte koriander en munt.
  3. Warm de aubergine en artisjok kort in de oven op 180°C.
  4. Maak de falafel volgens verpakking en bak de falafel krokant in uw oven of frituurpan.
  5. Schik de granen in uw bowl of bord en schik er de andere ingrediënten bij.
  6. Serveer met de falafel.