Overslaan en naar de inhoud gaan

Recepten

Libanese salade

Voor deze salade lieten we ons inspireren door de Midden-Oosterse keuken. Een gerecht boordevol smaak en bovendien ook helemaal vegan! Verwen je klanten met dit kleurrijke recept vol smaak, met Granoliva Sweety drops en Granoliva Houmous curry, avocado, jonge spinazie en gehakte walnoot, gedroogde cranberrie, tomaat en abrikoos.

Lees meer

Kaas Penne met Pestogehaktballetjes

De Kaas Penne met pestogehaktballetjes is een romige pasta-maaltijd, ideaal voor grotere gezelschappen. Gekookte penne pasta wordt gemengd met een rijke kaassaus en afgemaakt met huisgemaakte gehaktballetjes van rundvlees, pesto, en pijnboompitten. Serveer met gegrilde courgette en verse basilicum voor extra smaak. Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden, perfect voor buffetten of als lunch!

Lees meer

Tasty Tzatziki tortilla

De Tasty Tzatziki Tortilla is een lichte, frisse wrap gevuld met tzatziki, rode ui, gemarineerde zalm, tomaat en gegrilde courgette. Deze tortilla wordt opgerold en afgewerkt met verse koriander voor extra smaak. Een eenvoudige en smakelijke maaltijd met mediterrane flair.

Lees meer

Sparkling sun broodje

De Sparkling Sun is een verfrissend gerecht met een meergranenbroodje, belegd met guacamole, gerookte Omegabaars, en een gegrilde paprikamix. Het broodje wordt afgewerkt met een mandarijntartaar, gemaakt van banaansjalot, mandarijnzestes, sap en verse salie. Dit zorgt voor een heerlijke balans van romige en frisse smaken.

Lees meer

Winter pizza

De Winter pizza combineert een krokante pizzabodem met verse tomatentapenade, rode kool, pittige salami, Jonagold-appelblokjes, en Roquefort. Bak het geheel in de oven op 230°C voor 8 minuten voor een warme, smaakvolle wintermaaltijd. Je kunt ook halfgedroogde kerstomaatjes toevoegen voor extra smaak.

Lees meer

Spring pizza

De Spring pizza is een lichte, frisse pizza met een krokante bodem, belegd met hummus, pittige arrabbiata saus, gegrilde courgette, ricotta, en snacking tomaatjes. Na het afbakken in de oven, werk je de pizza af met een vleugje oregano. Voor extra crunch kun je hazelnoten of pistachenoten toevoegen. Een heerlijk gerecht vol lente-inspiratie!

Lees meer

Toscaanse chorizo bruschette

De Toscaanse Chorizo Bruschette is een knapperig voorgerecht met stokbrood, ricotta, Toscaanse tapenade en krokante chorizo. Afgewerkt met dragon, pijpajuin en een frisse radicchio-spinaziesalade, geeft dit gerecht een smaakvolle Toscaanse toets aan elke tafel.

Lees meer

Saltimbocca van kip met rostis

De Saltimbocca van Kip met Rösti’s bestaat uit kipfilets gevuld met zwarte olijventapenade, mozzarella, halfgedroogde tomaatjes en basilicum. Na kort stomen wordt het geserveerd op zelfgemaakte rösti’s van geraspte aardappel. Een rucolasalade met blauwe druiven en Parmezaan maakt dit gerecht helemaal af.

Lees meer

Grissini met tasty dip

De Grissini met Tasty Dip bevat versgebakken grissini’s, op smaak gebracht met sesamzaadjes. De dip combineert groene olijventapenade met ricotta en gehakte ansjovis voor een hartige smaak. Experimenteer gerust met andere tapenades zoals tomaat of citrus voor variatie.

Lees meer

Deel jouw inspiratie met ons!

Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!

Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!