
Spring Pizza
Ingrediënten
-
Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
-
Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
-
Pizzabodem
-
Tomatensaus arrabiata
-
Ricotta
Benodigde producten

Tasty Tzatziki tortilla
De Tasty Tzatziki Tortilla is een lichte, frisse wrap gevuld met tzatziki, rode ui, gemarineerde zalm, tomaat en gegrilde courgette. Deze tortilla wordt opgerold en afgewerkt met verse koriander voor extra smaak. Een eenvoudige en smakelijke maaltijd met mediterrane flair.

Tortelini scampi
De Tortelloni Scampi is een heerlijk gerecht waarbij tortelloni met ricotta gecombineerd wordt met gebakken scampi, gegrilde groenten (paprika, courgette, aubergine) en tomaten-mascarponesaus. De pasta wordt gekookt en het geheel op smaak gebracht met kruiden zoals Arabiatta peper of Za’atar. Afwerken doe je met Grangusto of Grana Padano schilfers. Voor extra smaak kun je spek toevoegen.

Kabeljauw a la toscane
De Kabeljauw à la Toscane bestaat uit zachte kabeljauwhaasjes, bedekt met een krokant mengsel van broodkruim en Toscaanse tapenade, afgemaakt met gehakte pistachenoten. Een kort oventje zorgt voor perfect gegaarde vis, en een frisse afwerking met postelein maakt het gerecht compleet. Heerlijk met aardappelpuree met olijventapenade.

De lekkerste visburger
De Lekkerste Visburger: Een smaakvolle combinatie van huisgemaakte visburgers van quinoa, witte vis en Ras-el-Hanout, geserveerd op een warm hamburgerbroodje. Belegd met tomatentapenade, gegrilde courgette, groentendip komkommer, piquillo paprika en basilicum voor een frisse afwerking. Perfect als lichte maaltijd met een creatieve twist!

Kabeljauwhaasje met sweet bite kokos saus
Kabeljauwhaasje met Sweet Bite Kokos-saus is een smakelijk gerecht met gestoomde kabeljauwhaas geserveerd met een romige saus van kokosmelk en Sweet Bite®-tapenade. Het wordt vergezeld door wilde rijst gekookt met groentebouillon voor extra smaak. Een eenvoudig maar heerlijk gerecht dat je ook kunt maken met room in plaats van kokosmelk.

Gegrilde tonijn couscous en paprika tapenade
Gegrilde Tonijn met Couscous en Paprika-tapenade: Deze verfijnde maaltijd combineert gegrilde tonijnfilet gekruid met Ras-el-hanout, op een basis van 4-granen couscous en beetgare bimi. De tonijn wordt geserveerd met Provençaalse olijven en een kruidige saus op basis van groentenbouillon en een spicy lemon tagine-pasta. Perfect afgewerkt met limoenrasp en tahooncress voor een frisse toets.

Oosters getinte gegrilde tonijn
Oosters Getinte Gegrilde Tonijn is een verfijnde combinatie van gegrilde tonijn met ras el hanout, geserveerd op een kleurrijk bedje van courgette, aubergine en citruspartjes, afgewerkt met pijnboompitten en rode ui. Een frisse citrus-agrumestapenade voegt extra smaak toe aan dit zomerse gerecht. Ideaal met biet-, wortel- en pastinaakchips als bijgerecht.

Couscous salade met scampi en pesto mayonaise
Couscoussalade met Scampi en Pestomayonaise
Een verfijnde couscoussalade met Marokkaanse kruiden, scampi gewikkeld in krokante ham, en een frisse pestomayonaise. Geserveerd met gegrilde courgette, halfgedroogde tomaatjes, olijven en een decoratieve afwerking van bietscheuten en oregano. Dit veelzijdige gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden. Kokosolie geeft een gezonde twist, en de couscous wordt perfect bereid met kokende bouillon. Alternatief: probeer rode pesto of houmousvarianten voor een verrassende smaak. Perfect als lichte maaltijd of feestelijk voorgerecht.

Kroepoek met inktvis en rode pesto
Dit verfijnde hapje combineert kroepoekchips met plakjes inktvis, een rode pesto-zure roomsaus, Sweety Drops, en halfgedroogde tomaatjes. Het geheel wordt afgemaakt met verse kruiden, zwarte sesamzaadjes en een kleurrijke presentatie. Perfect voor een luxe borrel of amuse.
Bereiding
-
Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata
-
beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes.
-
Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min
-
Werk af met Oregano
Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite.

Gerelateerde recepten

Tasty Tzatziki tortilla
De Tasty Tzatziki Tortilla is een lichte, frisse wrap gevuld met tzatziki, rode ui, gemarineerde zalm, tomaat en gegrilde courgette. Deze tortilla wordt opgerold en afgewerkt met verse koriander voor extra smaak. Een eenvoudige en smakelijke maaltijd met mediterrane flair.

Tortelini scampi
De Tortelloni Scampi is een heerlijk gerecht waarbij tortelloni met ricotta gecombineerd wordt met gebakken scampi, gegrilde groenten (paprika, courgette, aubergine) en tomaten-mascarponesaus. De pasta wordt gekookt en het geheel op smaak gebracht met kruiden zoals Arabiatta peper of Za’atar. Afwerken doe je met Grangusto of Grana Padano schilfers. Voor extra smaak kun je spek toevoegen.

Kabeljauw a la toscane
De Kabeljauw à la Toscane bestaat uit zachte kabeljauwhaasjes, bedekt met een krokant mengsel van broodkruim en Toscaanse tapenade, afgemaakt met gehakte pistachenoten. Een kort oventje zorgt voor perfect gegaarde vis, en een frisse afwerking met postelein maakt het gerecht compleet. Heerlijk met aardappelpuree met olijventapenade.

De lekkerste visburger
De Lekkerste Visburger: Een smaakvolle combinatie van huisgemaakte visburgers van quinoa, witte vis en Ras-el-Hanout, geserveerd op een warm hamburgerbroodje. Belegd met tomatentapenade, gegrilde courgette, groentendip komkommer, piquillo paprika en basilicum voor een frisse afwerking. Perfect als lichte maaltijd met een creatieve twist!

Kabeljauwhaasje met sweet bite kokos saus
Kabeljauwhaasje met Sweet Bite Kokos-saus is een smakelijk gerecht met gestoomde kabeljauwhaas geserveerd met een romige saus van kokosmelk en Sweet Bite®-tapenade. Het wordt vergezeld door wilde rijst gekookt met groentebouillon voor extra smaak. Een eenvoudig maar heerlijk gerecht dat je ook kunt maken met room in plaats van kokosmelk.

Gegrilde tonijn couscous en paprika tapenade
Gegrilde Tonijn met Couscous en Paprika-tapenade: Deze verfijnde maaltijd combineert gegrilde tonijnfilet gekruid met Ras-el-hanout, op een basis van 4-granen couscous en beetgare bimi. De tonijn wordt geserveerd met Provençaalse olijven en een kruidige saus op basis van groentenbouillon en een spicy lemon tagine-pasta. Perfect afgewerkt met limoenrasp en tahooncress voor een frisse toets.

Oosters getinte gegrilde tonijn
Oosters Getinte Gegrilde Tonijn is een verfijnde combinatie van gegrilde tonijn met ras el hanout, geserveerd op een kleurrijk bedje van courgette, aubergine en citruspartjes, afgewerkt met pijnboompitten en rode ui. Een frisse citrus-agrumestapenade voegt extra smaak toe aan dit zomerse gerecht. Ideaal met biet-, wortel- en pastinaakchips als bijgerecht.

Couscous salade met scampi en pesto mayonaise
Couscoussalade met Scampi en Pestomayonaise
Een verfijnde couscoussalade met Marokkaanse kruiden, scampi gewikkeld in krokante ham, en een frisse pestomayonaise. Geserveerd met gegrilde courgette, halfgedroogde tomaatjes, olijven en een decoratieve afwerking van bietscheuten en oregano. Dit veelzijdige gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden. Kokosolie geeft een gezonde twist, en de couscous wordt perfect bereid met kokende bouillon. Alternatief: probeer rode pesto of houmousvarianten voor een verrassende smaak. Perfect als lichte maaltijd of feestelijk voorgerecht.

Kroepoek met inktvis en rode pesto
Dit verfijnde hapje combineert kroepoekchips met plakjes inktvis, een rode pesto-zure roomsaus, Sweety Drops, en halfgedroogde tomaatjes. Het geheel wordt afgemaakt met verse kruiden, zwarte sesamzaadjes en een kleurrijke presentatie. Perfect voor een luxe borrel of amuse.
