
Spring Pizza
Ingrediënten
-
Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
-
Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
-
Pizzabodem
-
Tomatensaus arrabiata
-
Ricotta
Benodigde producten

Pesto penne met ham
De Pesto Penne met ham is een heerlijke en makkelijke maaltijd. Gekookte penne pasta wordt gemengd met romige pesto en stukjes beenham, aangevuld met gegrilde courgette en zongedroogde tomaten. Garneer met verse basilicum en schilfers van Grana Padano voor extra smaak. Dit gerecht is ook perfect om koud te serveren, ideaal voor een buffet of lunch.

Kaas Penne met Pestogehaktballetjes
De Kaas Penne met pestogehaktballetjes is een romige pasta-maaltijd, ideaal voor grotere gezelschappen. Gekookte penne pasta wordt gemengd met een rijke kaassaus en afgemaakt met huisgemaakte gehaktballetjes van rundvlees, pesto, en pijnboompitten. Serveer met gegrilde courgette en verse basilicum voor extra smaak. Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden, perfect voor buffetten of als lunch!

Tortelini scampi
De Tortelloni Scampi is een heerlijk gerecht waarbij tortelloni met ricotta gecombineerd wordt met gebakken scampi, gegrilde groenten (paprika, courgette, aubergine) en tomaten-mascarponesaus. De pasta wordt gekookt en het geheel op smaak gebracht met kruiden zoals Arabiatta peper of Za’atar. Afwerken doe je met Grangusto of Grana Padano schilfers. Voor extra smaak kun je spek toevoegen.

Saltimbocca e Ravioli Funghi
De Saltimbocca e Ravioli Funghi combineert kalkoenlapjes, opgerold met mozzarella en Italiaanse ham, gebakken in een tomaten-mascarponesaus en afgemaakt met gegrilde paprika. De ravioli funghi wordt krokant gebakken en gekruid voor extra smaak. Dit gerecht biedt een rijke combinatie van Italiaanse smaken en texturen.

Pasta pesto
De Pasta Pesto is een eenvoudig en smaakvol gerecht. Kook spaghetti in gezouten water, giet af en meng met Pesto Verde spread. Serveer met een royale hoeveelheid geraspte Grangusto-kaas. Snel en heerlijk voor een doordeweekse maaltijd!

Berberse kip
De Berberse Kip is een kruidige maaltijd van kipblokjes, gekruid met Lahtor, zeezout, en saffraan. De kip wordt gebakken en gecombineerd met Arrabiata-tomatensaus, gegrilde groenten (courgette, aubergine), en knoflookolijven. Dit geheel wordt afgemaakt met limoensap, Harissa, en verse kruiden zoals peterselie of pijpajuin, en geserveerd met Tortelloni Formaggio. Een heerlijke combinatie van Mediterrane smaken en specerijen.

Cannelloni con feta
De Cannelloni con Feta bestaat uit groene cannelloni, omwikkeld met Italiaanse rauwe ham en overgoten met Arrabiata-tomatensaus. Het wordt gecombineerd met gegrilde groenten zoals paprika, courgette en aubergine, en blokjes feta. Het geheel wordt gekruid met Chermoula en Za'atar, en vervolgens 35 minuten in de oven gegaard op 185°C. Een heerlijke, kruidige ovenschotel vol Mediterrane smaken.

Cannelloni Ricotta e pancetta
De Cannelloni Ricotta e Pancetta is een ovenschotel met gevulde cannelloni, tomatensaus, ricotta en pancetta. De cannelloni wordt overgoten met huisgemaakte tomatensaus, getopt met toefjes Pesto Verde en ricotta. Pancetta wordt toegevoegd voor een hartige toets, en het geheel wordt gekruid met Arabiatta peper en La Spezia. Bak de schotel 35 minuten op 185°C.

Pasta met scampispiesjes
De Pasta met Scampispiesjes is een heerlijk gerecht met fettucini, gegrilde scampi gemarineerd in basilicum-lookolie, kerstomaatjes, en een rijke groene olijventapenade. Garneer met geroosterde pijnboompitten en verse basilicum voor een mediterrane toets. Dit gerecht kan ook met andere tapenades worden bereid, zoals tomaten- of citrustapenade, voor een unieke twist.
Bereiding
-
Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata
-
beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes.
-
Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min
-
Werk af met Oregano
Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite.

Gerelateerde recepten

Pesto penne met ham
De Pesto Penne met ham is een heerlijke en makkelijke maaltijd. Gekookte penne pasta wordt gemengd met romige pesto en stukjes beenham, aangevuld met gegrilde courgette en zongedroogde tomaten. Garneer met verse basilicum en schilfers van Grana Padano voor extra smaak. Dit gerecht is ook perfect om koud te serveren, ideaal voor een buffet of lunch.

Kaas Penne met Pestogehaktballetjes
De Kaas Penne met pestogehaktballetjes is een romige pasta-maaltijd, ideaal voor grotere gezelschappen. Gekookte penne pasta wordt gemengd met een rijke kaassaus en afgemaakt met huisgemaakte gehaktballetjes van rundvlees, pesto, en pijnboompitten. Serveer met gegrilde courgette en verse basilicum voor extra smaak. Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden, perfect voor buffetten of als lunch!

Tortelini scampi
De Tortelloni Scampi is een heerlijk gerecht waarbij tortelloni met ricotta gecombineerd wordt met gebakken scampi, gegrilde groenten (paprika, courgette, aubergine) en tomaten-mascarponesaus. De pasta wordt gekookt en het geheel op smaak gebracht met kruiden zoals Arabiatta peper of Za’atar. Afwerken doe je met Grangusto of Grana Padano schilfers. Voor extra smaak kun je spek toevoegen.

Saltimbocca e Ravioli Funghi
De Saltimbocca e Ravioli Funghi combineert kalkoenlapjes, opgerold met mozzarella en Italiaanse ham, gebakken in een tomaten-mascarponesaus en afgemaakt met gegrilde paprika. De ravioli funghi wordt krokant gebakken en gekruid voor extra smaak. Dit gerecht biedt een rijke combinatie van Italiaanse smaken en texturen.

Pasta pesto
De Pasta Pesto is een eenvoudig en smaakvol gerecht. Kook spaghetti in gezouten water, giet af en meng met Pesto Verde spread. Serveer met een royale hoeveelheid geraspte Grangusto-kaas. Snel en heerlijk voor een doordeweekse maaltijd!

Berberse kip
De Berberse Kip is een kruidige maaltijd van kipblokjes, gekruid met Lahtor, zeezout, en saffraan. De kip wordt gebakken en gecombineerd met Arrabiata-tomatensaus, gegrilde groenten (courgette, aubergine), en knoflookolijven. Dit geheel wordt afgemaakt met limoensap, Harissa, en verse kruiden zoals peterselie of pijpajuin, en geserveerd met Tortelloni Formaggio. Een heerlijke combinatie van Mediterrane smaken en specerijen.

Cannelloni con feta
De Cannelloni con Feta bestaat uit groene cannelloni, omwikkeld met Italiaanse rauwe ham en overgoten met Arrabiata-tomatensaus. Het wordt gecombineerd met gegrilde groenten zoals paprika, courgette en aubergine, en blokjes feta. Het geheel wordt gekruid met Chermoula en Za'atar, en vervolgens 35 minuten in de oven gegaard op 185°C. Een heerlijke, kruidige ovenschotel vol Mediterrane smaken.

Cannelloni Ricotta e pancetta
De Cannelloni Ricotta e Pancetta is een ovenschotel met gevulde cannelloni, tomatensaus, ricotta en pancetta. De cannelloni wordt overgoten met huisgemaakte tomatensaus, getopt met toefjes Pesto Verde en ricotta. Pancetta wordt toegevoegd voor een hartige toets, en het geheel wordt gekruid met Arabiatta peper en La Spezia. Bak de schotel 35 minuten op 185°C.

Pasta met scampispiesjes
De Pasta met Scampispiesjes is een heerlijk gerecht met fettucini, gegrilde scampi gemarineerd in basilicum-lookolie, kerstomaatjes, en een rijke groene olijventapenade. Garneer met geroosterde pijnboompitten en verse basilicum voor een mediterrane toets. Dit gerecht kan ook met andere tapenades worden bereid, zoals tomaten- of citrustapenade, voor een unieke twist.
