Overslaan en naar de inhoud gaan

Recepten

Houmous dip

Combineer de Granoliva Houmous original met olijfolie, Baharat kruiden, pistachenoten, platte peterselie en geroosterde kikkererwten en je hebt zo een heerlijk sharing gerecht klaar ! Werk af met Libanees brood.

Lees meer

Spaanse tapas plank

Tapas bestaat uit verschillende, smaakvolle, Spaanse hapjes die worden gedeeld.
Ideaal dus voor een borrelavondje of een gezellig diner. Serveer de meest populaire
tapas hapjes zoals patatas bravas, pan con tomate, tortilla, Padron pepers en vul
aan met olijven, gedroogde ham en Manchego kaas. Verras je klanten met deze
heerlijke tapas plank!

Lees meer

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Lees meer

De beste loaded nachos

Ze mogen absoluut niet ontbreken op jouw kaart. Een makkelijke & snelle borrelhap die je klanten zeker zullen waarderen. Maak hem bijvoorbeeld met de chili sin carne van Cook & Create en de lekkere dips van Granoliva en iedereen kan van deze hap smullen!

Lees meer

Apéro-stick met olijf, ansjovis & gegrilde paprika

Met een kleine amuse bij de aperitief kan je jouw klanten aangenaam verrassen. Met Granoliva heb je dit zo klaar!

Lees meer

Groentefrietjes met Aioli

Jezelf of je gasten eens verwennen met iets nieuws? Door de zoete, warme groentefrietjes met de frisse, pittige aioli te combineren krijgen we een perfecte match in onze mond. Een heerlijk uitgebalanceerde combinatie waar je al je creativiteit op kan loslaten tijdens de presentatie!

Lees meer

Apero surf & turf met Piquillo dip

Een aperitiefhapje is zo geserveerd met Granoliva. Combineer onze dips met een originele tapasprikker en verwen zo eenvoudig en snel jouw klanten.

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Toscaanse chorizo bruschette

De Toscaanse Chorizo Bruschette is een knapperig voorgerecht met stokbrood, ricotta, Toscaanse tapenade en krokante chorizo. Afgewerkt met dragon, pijpajuin en een frisse radicchio-spinaziesalade, geeft dit gerecht een smaakvolle Toscaanse toets aan elke tafel.

Lees meer

Deel jouw inspiratie met ons!

Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!

Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!