
Recepten

Houmous dip
Combineer de Granoliva Houmous original met olijfolie, Baharat kruiden, pistachenoten, platte peterselie en geroosterde kikkererwten en je hebt zo een heerlijk sharing gerecht klaar ! Werk af met Libanees brood.

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair
Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat
Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

De beste loaded nachos
Ze mogen absoluut niet ontbreken op jouw kaart. Een makkelijke & snelle borrelhap die je klanten zeker zullen waarderen. Maak hem bijvoorbeeld met de chili sin carne van Cook & Create en de lekkere dips van Granoliva en iedereen kan van deze hap smullen!

Chili con carne taco's met aioli en guacamole
Chili con carne en taco’s vormen een onweerstaanbare combinatie. Voeg daar aïoli en guacamole aan toe, en je hebt een smaakvolle en verrassende twist op een klassieker. Serveer ze in knapperige taco’s voor een unieke en hartige maaltijd die je klanten zeker zullen waarderen.

Apero surf & turf met Piquillo dip
Een aperitiefhapje is zo geserveerd met Granoliva. Combineer onze dips met een originele tapasprikker en verwen zo eenvoudig en snel jouw klanten.

Frisse quinoasalade met artisjok en tomaat
Deze frisse quinoasalade combineert de volle smaken van artisjokharten, sappige tomaten, en voedzame quinoa. Het gerecht is licht, gezond en perfect als lunch of bijgerecht.

Parelcouscous bowl orientaals
Geniet van een frisse en kleurrijke parelcouscous bowl met een Oosterse twist! Gecombineerd met gegrilde paprika, olijven, kidneybonen en veldsla, en op smaak gebracht met een aromatische dressing van olijfolie, koriander en Raz-el-Hanout. Perfect voor een gezonde en smaakvolle maaltijd vol texturen en exotische invloeden.

Vegan falafel
De Vegan Falafel Surprise is een heerlijke en voedzame bowl, gevuld met een mix van parelcouscous en quinoa, op smaak gebracht met verse koriander en munt. Gegrilde aubergine, artisjokharten, en hummus vormen een smaakvolle aanvulling, terwijl krokant gebakken falafel zorgt voor een stevige bite. Perfect voor een plantaardige, eiwitrijke maaltijd.
Deel jouw inspiratie met ons!
Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!
Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!
