
Recepten

Naan toktok met Curry houmous
De Naan toktok met Curry houmous is een hartig gerecht met gegrild naanbrood, belegd met kipblokjes gemarineerd in harissa, flinterdunne rode ui, spinazieblaadjes, en zoete Sweety drops. De naan wordt besmeerd met een romige curry houmous, wat zorgt voor een kruidige en volle smaak. Dit gerecht is perfect voor een snelle en smakelijke maaltijd.

Mufuletta Sandwich
De Mufuletta Sandwich is een Italiaans-Amerikaans recept met origine in New Orleans. De zwarte olijven tapenade is de basis. Je kan er daarna verschillende lagen naar keuze aan toevoegen. Met Granoliva gingen we voor een heerlijk veggie variant met gegrilde paprika, gegrilde aubergine, groene pesto, venkel en tomaten. Zo krijg je een smaakexplosie op een broodje.

Sabich Sandwich
De Sabich sandwich is een Iraaks-Israëlisch gerecht. Sabich of sabih is Hebreeuws voor pitabroodje
gevuld met gebakken aubergines, hardgekookte eieren, salade, peterselie en tahinisaus. Je kan
meerdere sandwiches tegelijk voorbereiden om zo heel snel te kunnen uitserveren.

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat
Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Wrap met gerookte zalm en avocado
Guacamole en gerookte zalm zijn een match made in heaven. Als je deze vervolgens serveert in een wrap, heb je meteen een originele en verfrissende lunch klaar voor je klanten.

Chili con carne taco's met aioli en guacamole
Chili con carne en taco’s vormen een onweerstaanbare combinatie. Voeg daar aïoli en guacamole aan toe, en je hebt een smaakvolle en verrassende twist op een klassieker. Serveer ze in knapperige taco’s voor een unieke en hartige maaltijd die je klanten zeker zullen waarderen.

Pita met falafel en Tzatziki
Een pita falafel is altijd een goed idee. Het is snel gemaakt en met de tzatziki erbij heb je super snel een frisse en smaakvolle vegetarische maaltijd klaar!

Frisse quinoasalade met artisjok en tomaat
Deze frisse quinoasalade combineert de volle smaken van artisjokharten, sappige tomaten, en voedzame quinoa. Het gerecht is licht, gezond en perfect als lunch of bijgerecht.

Parelcouscous bowl orientaals
Geniet van een frisse en kleurrijke parelcouscous bowl met een Oosterse twist! Gecombineerd met gegrilde paprika, olijven, kidneybonen en veldsla, en op smaak gebracht met een aromatische dressing van olijfolie, koriander en Raz-el-Hanout. Perfect voor een gezonde en smaakvolle maaltijd vol texturen en exotische invloeden.
Deel jouw inspiratie met ons!
Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!
Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!
