Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze recepten

Houmous dip

Combineer de Granoliva Houmous original met olijfolie, Baharat kruiden, pistachenoten, platte peterselie en geroosterde kikkererwten en je hebt zo een heerlijk sharing gerecht klaar ! Werk af met Libanees brood.

Lees meer

Spaanse tapas plank

Tapas bestaat uit verschillende, smaakvolle, Spaanse hapjes die worden gedeeld.
Ideaal dus voor een borrelavondje of een gezellig diner. Serveer de meest populaire
tapas hapjes zoals patatas bravas, pan con tomate, tortilla, Padron pepers en vul
aan met olijven, gedroogde ham en Manchego kaas. Verras je klanten met deze
heerlijke tapas plank!

Lees meer

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Lees meer

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat

Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Lees meer

De beste loaded nachos

Ze mogen absoluut niet ontbreken op jouw kaart. Een makkelijke & snelle borrelhap die je klanten zeker zullen waarderen. Maak hem bijvoorbeeld met de chili sin carne van Cook & Create en de lekkere dips van Granoliva en iedereen kan van deze hap smullen!

Lees meer

Dubbel smeerplezier

Creëer de heerlijkste broodjes door unieke smaakcombinaties met de Granoliva spreads te combineren. Ontdek al onze serveertips in het recept onderaan.

Lees meer

Frisse bagel met kaastartinade

Iedereen houdt van bagels. Ze hebben enorm veel smaak en zijn toch lekker luchtig. Varieer met je beleg en verras je klanten met deze heerlijke kaastartinade. De Granoliva kaastartinade werd bereid op basis van geraspte Noord-Hollandse Gouda kaas en is enorm rijk van smaak.

Lees meer

Chili con carne taco's met aioli en guacamole

Chili con carne en taco’s vormen een onweerstaanbare combinatie. Voeg daar aïoli en guacamole aan toe, en je hebt een smaakvolle en verrassende twist op een klassieker. Serveer ze in knapperige taco’s voor een unieke en hartige maaltijd die je klanten zeker zullen waarderen.

Lees meer

Apéro-stick met olijf, ansjovis & gegrilde paprika

Met een kleine amuse bij de aperitief kan je jouw klanten aangenaam verrassen. Met Granoliva heb je dit zo klaar!

Lees meer