
Recepten

Naan toktok met Curry houmous
De Naan toktok met Curry houmous is een hartig gerecht met gegrild naanbrood, belegd met kipblokjes gemarineerd in harissa, flinterdunne rode ui, spinazieblaadjes, en zoete Sweety drops. De naan wordt besmeerd met een romige curry houmous, wat zorgt voor een kruidige en volle smaak. Dit gerecht is perfect voor een snelle en smakelijke maaltijd.

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat
Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Chili con carne taco's met aioli en guacamole
Chili con carne en taco’s vormen een onweerstaanbare combinatie. Voeg daar aïoli en guacamole aan toe, en je hebt een smaakvolle en verrassende twist op een klassieker. Serveer ze in knapperige taco’s voor een unieke en hartige maaltijd die je klanten zeker zullen waarderen.

Frisse quinoasalade met artisjok en tomaat
Deze frisse quinoasalade combineert de volle smaken van artisjokharten, sappige tomaten, en voedzame quinoa. Het gerecht is licht, gezond en perfect als lunch of bijgerecht.

Parelcouscous bowl orientaals
Geniet van een frisse en kleurrijke parelcouscous bowl met een Oosterse twist! Gecombineerd met gegrilde paprika, olijven, kidneybonen en veldsla, en op smaak gebracht met een aromatische dressing van olijfolie, koriander en Raz-el-Hanout. Perfect voor een gezonde en smaakvolle maaltijd vol texturen en exotische invloeden.

Vegan falafel
De Vegan Falafel Surprise is een heerlijke en voedzame bowl, gevuld met een mix van parelcouscous en quinoa, op smaak gebracht met verse koriander en munt. Gegrilde aubergine, artisjokharten, en hummus vormen een smaakvolle aanvulling, terwijl krokant gebakken falafel zorgt voor een stevige bite. Perfect voor een plantaardige, eiwitrijke maaltijd.

Aioli burger
De Aïoli burger bestaat uit een (groente)burger op een meergranenbroodje, besmeerd met aïoli. De burger wordt verder belegd met gegrilde courgette, paprikamix en mosterdcress voor extra smaak en textuur. Een heerlijke en eenvoudige maaltijd met mediterrane invloeden.

Risotto van spelt ai porcini
De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Pesto penne met ham
De Pesto Penne met ham is een heerlijke en makkelijke maaltijd. Gekookte penne pasta wordt gemengd met romige pesto en stukjes beenham, aangevuld met gegrilde courgette en zongedroogde tomaten. Garneer met verse basilicum en schilfers van Grana Padano voor extra smaak. Dit gerecht is ook perfect om koud te serveren, ideaal voor een buffet of lunch.
Deel jouw inspiratie met ons!
Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!
Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!
